Yves is een Belgische dj die al meer dan 15 jaar aan de top meedraait. Zo heeft hij opgetreden op meerdere edities van o.a.: Back2school , Decibel , Defqon 1 , Megarave , Mindcontroller , Mysteryland , Pussylounge , The Nightmare & Thunderdome. Ook in het buitenland is Yves regelmatig te gast; Spanje - Italie - Frankrijk - Duitsland – Nederland.
Yves is een dj die graag een vaste thuisbasis heeft. Zo was hij vele jaren resident dj in een aantal topclubs waaronder: Club X , Cherrymoon , Qu , Kozmoz en Zino.
Ook als producer is Yves succesvol. Een groot aantal van zijn producties behoren tot de toppers van de hardere stijlen. De cd single Club X - The Sequel" belande zelfs met videoclip in de Nederlandse hitparade op nr. 19.
Desondanks treedt Yves nog bijna elk weekend wel ergens in Belgie en Nederland op, zowel op de grote feesten als in lokale discotheken.

Op de WildLife Part Night 2 zal DJ Yves vanaf 21:00 gaan draaien op het buitenterrein. Wees er deze avond bij en bestel snel een weekendticket in de webshop!

"

BESTEL EEN WEEKENDTICKET